101 rasvapõletuse trenni- ja
dieedistrateegiat
Maailma
juhtiv fitness-alane ajakiri Muscle&Fitness Hers, koostöös Egle
Eller-Nabiga, kes on professionaalne võistleja bikinfitnessis ja kogemustega
treener, valisid selle raamatu koostamisel just need treeningkavad ja toitumise
põhimõtted, mis on sulle teejuhiks ja nõustajaks, kui oled keha muutmise
väljakutse vastu võtnud.
“101 rasvapõletuse trenni- ja dieedistrateegiat” on raamat, mis sobib nii algajale kui ja kogenenumale treenijale, kel eesmärgiks vormida trimmis ja sale keha. Raamat sisaldab treeningkavasid kõikidele lihasgruppidele ning erinevate treeningtehnikate kirjeldusi, samuti juhised kodus treenimiseks. Toitumise osas leiab erinevaid toitumiskavasid ja soovitusi ning valikut maitsvaid ja salendavaid retsepte.
“101 rasvapõletuse trenni- ja dieedistrateegiat” on raamat, mis sobib nii algajale kui ja kogenenumale treenijale, kel eesmärgiks vormida trimmis ja sale keha. Raamat sisaldab treeningkavasid kõikidele lihasgruppidele ning erinevate treeningtehnikate kirjeldusi, samuti juhised kodus treenimiseks. Toitumise osas leiab erinevaid toitumiskavasid ja soovitusi ning valikut maitsvaid ja salendavaid retsepte.
Retseptid trennitegijatele
Mandariini-kikerhernesalat´i (lk. 121)valmistamiseks vajad konserv-kikerherneid,
konserv.mandariiniviile, tükeldatud maasikaid, õunaäädikat, oliivõli,
purustatud mandleid, päikesekuivatatud tomateid, rohelist sibulat, küüslauku,
värsket ingverit, värket peterselli ja lahjat fetat.
Kinoahautis kana ja punaste
läätsedega (lk. 125) Hautise
tegemiseks vajad: oliivõli, punast sibulat, punast paprikat, suvikõrvitsat,
varssellerit, küüslauku, kinoad,
oreganot, tüümiani, kanarinda, punaseid läätsi, madala naatriumisisaldusega
kana- või juurviljapuljongit, jahvatatud köömneid ja koriandrit,
jahvatatud paprikat, värskelt jahvatatud pipart, männiseemneid.
See
retsept sobib väga treeningujärgseks toidukorraks
Mandli-aprikoosibatoonid (lk. 136). Need maitsvad batoonid on valgurikkad,
sisaldavad samas palju kiudaineid ning neid on lihtne valmistada. Batoonide
valmistamiseks vajad: kaerahelbeid, mandlilaaste, paisutatud
riisi/neöljaviljakrõbusleid, röstitud nisuidusid, magustamata mandlivõid.
Vahtrasiirupit, soola, vanilliekstrakti, kuivat.hakitud aprikoose.
Tomatisupp basiiliku ja küüslauguga (lk. 143) Supi valmimiseks vajad: konservtomateid,
oliivõli, küüslauku, tšillipipra helbeid, kana-või köögiviljapuljongit,
värskeid basiilikulehti.
Itaalia pikkpoiss (lk. 147) Valgurikas ja maitsev pikkpoiss valmib veisehakklihast,
konservtomatitest, parmesani juustust, sibulast, munast. Maitseainetest lisaks:
hakitud petersell, oregano, tšillipipra helbed, sool, oliivõli.
Retseptid aktiivsele taimetoitlasele
Turguta
ainevahetust vürtsise nuudliportsuga, mis kaetud värskete köögiviljadega ja
tofuleemega.
Tofu-nuudliroog (lk. 152)
koosneb: sobanuudlid, tofu, vähese naatriumi sisaldusega köögiviljapuljong,
herned, hakitud seened, porgandid, vähese naatriumiga sojakaste, seemneteta
hakitud jalapeno, värske ingver, värske koriander, hakitud roheline sibul.
Enamik
Burgundia roogasid koosneb veinis hautatud loomalihast, ent liha on võimalik
vabalt asendada ka ubadega. Burgundia
oahautise (lk. 153) valmistamiseks vajad: kurnatud ja loputatud valgeid
ube, seeni, sibulat, kartulit, porgandit, varssellerit, küüslauku, kuivatatud
tüümiani, soola, musta pipart, loorberilehte, punast veini, tomatipastat ja
vett.
Lisades
riisi sobivad need vürtsikad Kapsarullid pähklikastmega (lk.
154) kiireks lõunasöögiks. Kapsarullide valmistamiseks vajad: viilutatud
porgandit, oaidusid, ribadeks lõigatud kurki, rohelist sibulat, värsket
koriandrit, keedetud jasmiiniriisi, ribadeks lõigatud tofut, lehehtkapsast ja
väherasvast ning vähese naatriumisisaldusega pähklikastet (nt. Mr.Spice Thai Peanut
Sauce)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar