8. veebr 2016

60 minutiga nädalas vormi: Konkreetsed juhised kaalu langetamiseks. 80 retsepti. Kodused treeningkavad


Heikki Mägi, Rene Poljakov












Kuidas suunata oma toitumist nii, et kõht on täis, ülemäärased isud kadunud ja treeningud lühikesed, aga kehakaal langeb ning keharasvad põlevad?

Sellest raamatust leiad rasvapõletusprogrammi “60 minutiga nädalas vormi” täiendatud trükiversiooni:  80 täpsete kogustega tervisliku ja maitsva toidu retsepti, lühikeste, kuid efektiivsete koduste treeningute treeningukavad ning rohkesti nippe, mis teevad kaalulangetamise lihtsaks. 

Treeningukavad on esitatud raskusastmeti, mis arvestavad su treenitust. Oleme raamatusse lisanud retsepte ja harjutusi, mida oleme küll katsetanud, aga pole varem kunagi avalikult jaganud.

Retseptid

Retseptite jaoks vajalikud koostisosade kogused on toodud naistele ja meestele erinevalt ning sõltuvalt kehakaalust.

Hommikuks sobivad hästi banaani-kohupiimamuffinid (lk. 44). Muffinite jaoks vajad: muna, 5% kohupiima, banaani, mandlijahu, oliivõli, küpsetuspulbrit, meresoola.

Tatragalett kodujuustuga (lk. 43). Sega kokku kodujuust, hapukoor, marineeritud kurk ja tükeldatud lumekrabipulk. Maitsesta meresoola ja pipraga. Aseta segu tatragaletile. Kõrvale söö pirni.

Vahepalaks on sobiv singi-munasalat (lk. 60). Selleks vajalikud koostisosad on: muna, kartul, veisesink, oliivõli, hiina kapsas, rukola, palsamiäädikas, meresool ja pipar.

Vaarika-keefirikokteiliks (lk. 68) vajad 2,5%-list keefiri, vaarikaid, sarapuupähkleid  ja maitseks steviat. Võid lisada jääkuubikuid.

Avokaadosmuuti (lk. 72). Sega kannmikseris piim(2,5%), kodujuust(4%), avokaado, virsik, mesi ja jääkuubikud. Soovi korral võid lisada veidi vett ja/või jääkuubikuid.

Lõuna- ja õhtusöögid
Kinoa suitsulõhe ja avokaadoga(lk. 85). Keeda kinoa ja maitsesta meresoolaga ning haki sisse till. Lisa haikitud suitsulõhe ja avokaado. Pigista avokaadole peale sidrunimahla. Sega kõik komponendid kinoa hulka ja pireda see oliiviõliga üle. Maitsesta musta pipraga.

Täidetud paprika  (lk. 91) jaoks vajad: veise delikatesshakkliha, 6%, pruuni riisi, tomatipüreed, riivjuustu, oliiviõli, paprikat, sibulat, küüslauku, meresoola ja pipart.

Köögiviljapasta (lk. 134) valmiv kooritud krevettidest, porgandist, 35%-lisest vahukoorest, kookosrasvast, pestokastmest, seemnesegust, suvikõrvitsast ja sibulast. Maitseks meresoola ja pipart.  Valminud pastale raputa peale seemnesegu.


Sa ei osale inimeksperimendis. See kava on läbinud aastatepikkuse katseperioodi, mille jooksul on selle kava edus saanud veenduda juba kümned tuhanded inimesed. Nimelt oleme toitumisnõustajate-treeneritena kasutanud seda kava tuntud portaalides www.kaalustalla.ee ja www.fi tlap.ee.

See ei ole imedieet, vaid korralikult läbi mõeldud tark toitumine, mis aitab sul edukalt kehakaalu langetada ja soovitud kaalu hoida. Jäädavalt.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar