18. jaan 2017



Magusaga kaalust alla

Helena Kõivsaar, Heikki Mägi, Rene Poljakov













Oleks ju vahva, kui õnnestuks ennast magusast saledaks süüa! Pole saladus, et magusaga liialdamine paisutab tugevalt vöökohta. Ja meile, maiasmokkadele, on see eriti raske.
Mis elu see ikka ilma magusata on, eks?

Aga kurvastamiseks pole põhjust, sest meil on sulle fantastiline uudis: kui tead salajasi retsepte, on võimalik ka magusat süües näha super hea välja ja mitte muretseda kasvava kehakaalu pärast.

Sellest raamatust leiad 40 kiivalt salajas hoitud tervisliku magustoidu retsepti.

Koogid, küpsised ja klassikalised magustoidud, mis aitavad kehakaalu langetada, on sinu käeulatuses.

Kaalulangetaja magustoidud:
  • Kvaliteetsed toorained;
  • Toitainete suhe on paigas;
  • Kogused on peronaalsed
  • Magustamiseks kasutatakse steviat/mett või kuivatatud datleid jm puuvilju
 

RETSEPTID

Peedi-šokolaadikook (lk.12). Koostis: muna, täisteraspeltajahu, kakao, keedetud peet, keefir, või, küpsetuspulber, stevia. Kaunistuseks:toorjuust Philadelphia Light (3%), punased sõstrad.

Pähkline banaani-jogurtijäätis (lk. 18) Koostis: banaanid, datlid, Kreeka jogurt (4%), maapähklivõi.

Tervislik brownie (lk. 28) Koostis: muna, banaan, toorkakao, jaanikauna- ehk kaarobijahu, mandlijahu, mustad või puneased konservoad, 4% Kreeka jogurt, kirsid või murelid, lahustuv kohv, stevia, kaneel.
Kookosemaitseline kodujuustu-vaarikakook (lk. 38) Koostis: muna, jogurtiga kodujuust, kookospiim, riisijahu, kookosjahu, vaarikad, stevia, riivitud sidruikoor, vanilje.

Avokaado-laimikeeks (lk. 48) Koostis: avikaado, kookospiim, lahja kohupiim, muna, riisijahu, speltajahu, laim (mahl ja koor), küpsetuspulber, stevia.

Avikaadokreem (lk. 60) Koostis: avokaado, datlid, küpsed banaanid, kookospiim, kohupiimakreem, koorkakao, stervia, münt.

Kevadiselt rohelised mündimuffinid (lk. 70) Koostis: kurgid, mündilehed, beebisinat, sidrunimahl, muna, riisijahu, kookosjahu, või, küpsetuspulber, stervia, sool. Kaunistuseks lahjat kohupiima, riivitud sidrunikoort ja mündilehti.

Chia-puding (lk. 76) Koostis: banaanid, chia-seemend, maitsestamata jogurt, kohupiimapasta, kookoshelbed, vaarikad, riivitud sidruni koor, stevia.

Kreemjas mango-kohupiimajäätis (lk. 90) Koostis: külmutatud või värsked mangod, lahja kohupiim, kookoshelbed.


Paljud selle raamatu retseptid on läbinud väga põhjaliku testperioodi, katsealusteks on meie enam kui 50 000 www.fitlap.ee ja www.kaalusalla.ee klienti.

Head maiustamist!

Helena, Heikki ja Rene

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar