1. nov 2017



Lean in 15. The Body Coach

 

Joe Wicks       
  

    










       

Joe Wicks, „The Body Coach“, on rahvusvaheline fenomen, kes alustas oma toitumis- ja treeningkava postitustega Instagramis 2014. aastal. Kehatreenerina soovis ta jõuda korraga rohkemate inimesteni, et päästa nad ebatervislike ja lühiajalise mõjuga dieetide küüsist. Tänaseks on tal tohutu järgijaskond kõikjal maailmas, ilmunud on mitu ülimenukat raamatut, tal on pildiliselt ette näidata tuhandete inimeste edulood.

„Lean in 15“ kava näeb ette maitsvaid 15 minutiga valmivaid tõhusaid toite ja kiireid treeningharjutusi, mis aitavad päriselt rasva põletada ja lihasmassi kasvatada. Programm kestab 90 päeva. Kehatreeneri sõnul ei ole see karm dieet, vaid elustiil, mis muudab alatiseks su keha ja toitumisharjumusi. Kui oled õppinud, kuidas oma keha õigesti toita, pole sul enam kunagi vaja jälgida ühtegi madala kalorsusega dieeti. 

Kui soovid näha rohkem retsepte või jagada autoriga oma toidupilte ja edusamme, postita oma pildid Twitteris, Instagramis või Facebookis märksõnaga #Leanin15 või @thebodycoach.

Vähendatud süsivesikusisaldusega retseptid

Pähkli-mango smuuti (lk. 32) Koostisosad: mango, mandlivõi/India pähkli või, jääkuubikud, vaarikad, täisrasvane Kreeka jogurt, vanilli- või maasikamaitseline valgupulber, mandlipiim.

Avokaados küpsetatud munad (lk. 50) Koostisosad: suitsupeekon, avokaado, muna, sool ja pipar, punane tšilli.

Tuunikalasteik salsaga (lk. 58) Koostisosad: tuunikalasteik, sool ja pipar, kookosrasv, talisibul, silmoad konservist, avokaado, mango, värske tomat, oliiviõli, laimi mahl, koriandrilehed.

Omlett krevettide ja oaidanditega (lk. 74) Koostisosad: muna, hele sojakaste, röstitud seesamiseemneõli, pipar, maapähkliõli, keedetud krevetid, oaidandid, punane tšilli, India pähklid, koriandrilehed.

Joe kana-pirukas (lk. 98) Koostisosad: või, porru, seened, kana rinnafilee, kanapuljong, maisitärklis, vahukoor, spinatilehed, filotaina lehed, oliiviõli. Serveerimiseks salatilehti või köögivilju.

Trennijärgsed süsivesikurikkad retseptid

Võitja valgupannkoogid (lk. 105) Koostiosad: banaan, vanillimaitseline valgupulber, muna, kaerahelbed, kookosrasv, täisrasvane Kreeka jogurt (serveerimiseks), maasikad, vaarkad.

Maguskartul tšilliga (lk. 114) Koostisosad: maguskartul, kookosrasv, talisibul, väherasvane veisehakkliha, jahvatatud vürtsköömned, suitsupaprika, kontsentreeritud tomatipasta, aedube konservist veiselihapuljong, täisrasvane Kreeka jogurt.

Vägevad pardinuudlid (lk. 134) Koostisosad: kookosrasv, pardi rinnafilee, viievürtsipulber, talisibul, küüslauk, brokoli, värsked munanuudlid, hoisin-kaste, kurgid.

Spinati-kalkuni kannelloonid (lk. 164) Koostisosad: oliiviõli, punane sibul, küüslauk, kalkuni hakkliha, noore spinati lehed, ricotta, sool ja pipar, basiilikulehed, kuivatatud kannelloonitorud, konservtomatid, krõbe sai serveerimiseks.


Näksid ja maiused

Lõhe-avokaado-võileivarull (lk. 179) Koostisosad: toores lõhe, ingver, hele sojakaste, seesamiõli, riisiveiniäädikas, avokaado, norilehed, värske kurk.

Banaani-pekanipähkli-tassikoogid (lk. 186) Koostisosad: pekanipähklid, kastanipüree, küps banaan, mesi, vanillimaitseline valgupulber, vanilliekstrakt, jahvatatud mandlid, muna, crme fraiche`i

Petturi banaani-mandlijäätis (lk. 188) Koostisosad: banaanid, mandlivõi, mandlipiim, vanillimaitseline valgupulber, röstitud mandlilaastud (soovi korral)

Šokolaadi-mandli-valgukook (lk. 190) Koostisosad: kivideta datlid, kastanipüree, kakaopulber, jahvatatud mandlid, 85% šokolaad, vanillimaitseline valgupulber, muna, apelsini mahl, apelsini koor.

                                                                                               

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar