Meditsiinimeediumi elumuutvad toidud
Anthony William
Meditsiinimeedium Anthony William on aidanud kümnetel
tuhandetel inimestel terveneda tõbedest, mida on valesti diagnoositud või
tulemusteta ravitud – või mille suhtes meditsiinikogukond ei suuda kindlat
seisukohta võtta.
Oma esimeses raamatus, New York Timesi bestselleris
„Meditsiinimeedium”, näitas Anthony William, kuidas kümneid haigusi ravida
eesmärgipärase ravirežiimi abil, kus peamine roll kuulub toitumisele. Raamat
„Meditsiinimeediumi elumuutvad toidud” sukeldub sügavale rohkem kui viiekümne
tervisele eriti suurt mõju avaldava puuvilja, juurvilja, ürdi, maitseaine ja
metsikult kasvava söögitaime ravitoimesse. Autor kirjeldab iga toidutaime
omadusi, sümptomeid ja seisundeid, mida see võib aidata ravida või tervendada,
ning emotsionaalset ja vaimset kasu, mida see taim endaga kaasa toob. Samuti
pakub ta maitsvaid retsepte, mis aitavad teil maksimaalselt nautida iga
toidutaime soodsat mõju, alates hautatud kapsa täidisega bataadist kuni mee-kookosejäätiseni.
Sellest raamatust leiate:
·
Kriitiline
informatsioon konkreetsete põhjuste kohta, mis peituvad haiguste taga ning
kuidas kaitsta end ja oma perekonda.
·
Toidud, mis
tervendavad teie DNAd, ergutavad immuunsüsteemi, muudavad mõtlemise selgemaks,
muudavad keha kõik organid aluseliseks, varjavad teid teiste inimeste
negatiivsete emotsioonide eest ja palju muud.
·
Võtted, mille abil
anda puu- ja köögiviljadele, ürtidele ja maitseainetele ning metsikult kasvavatele
toidutaimedele ravivõimed, mis kõige paremini sobivad kokku teie
individuaalsete vajadustega.
RETSEPTID
Hispaania apelsini ja oliivi salat (lk. 89) Koostisosad: apelsin, rohelised oliivid, hakitud
petersell, punane sibul, avokaado, must pipar (soovi korral)
Toordatli granola (lk.
103) Koostisosad: kivideta datlid, kookoshelbed, mandlid, meresool
Suupiste tooretest jõhvikatest (lk. 111) Koostisosad: jõhvikad, õunad, apelsin, riivitud
apelsinikoor, kookospähklisuhkur, piparmündilehed
Maguskirsi smuuti (lk.
118)Koostisosad: külmutatud banaan, küps banaan, külmutatud kirsid, kooritud
sidrun, vesi
Kaneeliga küpsetatud pirnid röstpähklitega (lk 139) Koostisosad: pirn, vahtrasiirup, hakitud Kreeka
pähklid, kaneel
Viigimarja ja kitsejuustu salat (lk. 147) Koostisosad: rukola, värsked viigimarjad, toored
makadaamiapähklid, sidruni mahl, oliiviõli, küüslauk, töötlemata mesi
Aurutatud artišokid koos sidruni ja mee dipikastmega (lk. 159) Koostisosad: artišokk, oliiviõli, mesi, sidrunimahl,
salveilehed
Idudega täidetud lehtkapsa vrapid koos mango-tomati
dipikastmega (lk. 164) Koostisosad: lehtkapsas,
paprika, avokaado, punane kapsas, medjooli dattel (kivita), idud, mikroürdid,
mango, tomat, ingver, jalapeno
Hautatud kapsaga täidetud maguskartulid (lk. 180) Koostisosad: maguskartul, küüslauk, sibul,
kookosõli, punane kapsas, meresool, sidrun. Kaste: oliiviõli, töötlemata
mesi, sidrunimahl, värske ingver, petersell (garneeringuks)
Roheline lehtköögivilja salat sidrunikastmega (lk. 196) Koostisosad: sidrunimahl, oliiviõli, mesi,
lehtköögiviljad, maasikad, pistaatsiapähklid (toored, soolata)
Koriandripesto (lk.
227) Koostisosad: koriander, kreeka pähklid, sidruni mahl, küüslauk, oliiviõli,
meresool
Peterselli tabbouleh (lk.
247) Koostisosad: petersell, piparmünt, tomatid, kurk, punane sibul, meresool, oliiviõli,
sidruni mahl
Nori rullid avokaadost valmistatud kreemja dipikastmega (lk. 259) Koostisosad: porgand, suvikõrvits, mehhiko
naeris, roheline sibul, dulse, nori lehed. Kaste: avokaado, laimi mahl,
koriander, jalapeno, medjooli dattel, vesi.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar