10. apr 2019


Meditsiinimeediumi elumuutvad toidud
Anthony William













Meditsiinimeedium Anthony William on aidanud kümnetel tuhandetel inimestel terveneda tõbedest, mida on valesti diagnoositud või tulemusteta ravitud – või mille suhtes meditsiinikogukond ei suuda kindlat seisukohta võtta.
Oma esimeses raamatus, New York Timesi bestselleris „Meditsiinimeedium”, näitas Anthony William, kuidas kümneid haigusi ravida eesmärgipärase ravirežiimi abil, kus peamine roll kuulub toitumisele. Raamat „Meditsiinimeediumi elumuutvad toidud” sukeldub sügavale rohkem kui viiekümne tervisele eriti suurt mõju avaldava puuvilja, juurvilja, ürdi, maitseaine ja metsikult kasvava söögitaime ravitoimesse. Autor kirjeldab iga toidutaime omadusi, sümptomeid ja seisundeid, mida see võib aidata ravida või tervendada, ning emotsionaalset ja vaimset kasu, mida see taim endaga kaasa toob. Samuti pakub ta maitsvaid retsepte, mis aitavad teil maksimaalselt nautida iga toidutaime soodsat mõju, alates hautatud kapsa täidisega bataadist kuni mee-kookosejäätiseni.
Sellest raamatust leiate:
·         Kriitiline informatsioon konkreetsete põhjuste kohta, mis peituvad haiguste taga ning kuidas kaitsta end ja oma perekonda.
·         Toidud, mis tervendavad teie DNAd, ergutavad immuunsüsteemi, muudavad mõtlemise selgemaks, muudavad keha kõik organid aluseliseks, varjavad teid teiste inimeste negatiivsete emotsioonide eest ja palju muud.
·         Võtted, mille abil anda puu- ja köögiviljadele, ürtidele ja maitseainetele ning metsikult kasvavatele toidutaimedele ravivõimed, mis kõige paremini sobivad kokku teie individuaalsete vajadustega.

RETSEPTID
Hispaania apelsini ja oliivi salat (lk. 89) Koostisosad: apelsin, rohelised oliivid, hakitud petersell, punane sibul, avokaado, must pipar (soovi korral)
Toordatli granola (lk. 103) Koostisosad: kivideta datlid, kookoshelbed, mandlid, meresool
Suupiste tooretest jõhvikatest (lk. 111) Koostisosad: jõhvikad, õunad, apelsin, riivitud apelsinikoor, kookospähklisuhkur, piparmündilehed
Maguskirsi smuuti (lk. 118)Koostisosad: külmutatud banaan, küps banaan, külmutatud kirsid, kooritud sidrun, vesi
Kaneeliga küpsetatud pirnid röstpähklitega (lk 139) Koostisosad: pirn, vahtrasiirup, hakitud Kreeka pähklid, kaneel
Viigimarja ja kitsejuustu salat (lk. 147) Koostisosad: rukola, värsked viigimarjad, toored makadaamiapähklid, sidruni mahl, oliiviõli, küüslauk, töötlemata mesi
Aurutatud artišokid koos sidruni ja mee dipikastmega (lk. 159) Koostisosad: artišokk, oliiviõli, mesi, sidrunimahl, salveilehed
Idudega täidetud lehtkapsa vrapid koos mango-tomati dipikastmega (lk. 164) Koostisosad: lehtkapsas, paprika, avokaado, punane kapsas, medjooli dattel (kivita), idud, mikroürdid, mango, tomat, ingver, jalapeno
Hautatud kapsaga täidetud maguskartulid (lk. 180) Koostisosad: maguskartul, küüslauk, sibul, kookosõli, punane kapsas, meresool, sidrun. Kaste: oliiviõli, töötlemata mesi, sidrunimahl, värske ingver, petersell (garneeringuks)
Roheline lehtköögivilja salat sidrunikastmega (lk. 196) Koostisosad: sidrunimahl, oliiviõli, mesi, lehtköögiviljad, maasikad, pistaatsiapähklid (toored, soolata)
Koriandripesto (lk. 227) Koostisosad: koriander, kreeka pähklid, sidruni mahl, küüslauk, oliiviõli, meresool
Peterselli tabbouleh (lk. 247) Koostisosad: petersell, piparmünt, tomatid, kurk, punane sibul, meresool, oliiviõli, sidruni mahl
Nori rullid avokaadost valmistatud kreemja dipikastmega (lk. 259) Koostisosad: porgand, suvikõrvits, mehhiko naeris, roheline sibul, dulse, nori lehed. Kaste: avokaado, laimi mahl, koriander, jalapeno, medjooli dattel, vesi.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar