Maitsvad jahuvabad küpsetised
Anja Donnermeyer
"Soovite
valmistada maitsvaid toite ilma jahu kasutamata, kuid pole ühtegi ideed?
„Maitsvad jahuvabad küpsetised“ sisaldab enam kui 50 retsepti imemaitsvate
hõrgutiste valmistamiseks, mis toovad mitmekesisuse teie gluteenivabasse kööki.
Õpi jahuvabalt valmistama isuäratavaid ja maitsvaid pitsasid, plaadipirukaid, quiche’e ja palju teisi küpsetisi.
Siit raamatust leiad väärtuslikke nippe gluteenivabaks toitumiseks. Mis peamine – kõik koostisosad on looduslikult gluteenivabad ning igas kaupluses müügil.
Alaku elu jahuvabade retseptide paradiisis!
Õpi jahuvabalt valmistama isuäratavaid ja maitsvaid pitsasid, plaadipirukaid, quiche’e ja palju teisi küpsetisi.
Siit raamatust leiad väärtuslikke nippe gluteenivabaks toitumiseks. Mis peamine – kõik koostisosad on looduslikult gluteenivabad ning igas kaupluses müügil.
Alaku elu jahuvabade retseptide paradiisis!
Retseptid
Quiche`id
Fetajuustu-lõhe-quiche
kaerahelbe-kohupiimapõhjal (lk. 11) Koostisosad:
kohupiim, kaerahelbed, oliiviõli, kõpsetuspulber, porru, muna, creme fraiche,
sidruni mahl, sool, värskelt jahvatatud pipar, suitsulõhe, fetajuust, värske
till.
Punapeedi-quiche
kikerhernepõhjal (lk. 29) Koostisosad: kikerherned
(konserv), juust, muna, maguskartul, keedupeet, porrulauk, hapukoor creme fraiche,
piim, sool, värskelt jahvatatud pipar.
Köögivilja-singi-quiche
kartulipudrupõhjal (lk. 37) Koostisosad: kartul,
või, tärklis, sool, värskelt jahvatatud pipar, värskelt jahvatatud
muskaatpõhkel, suvikõrvits, porrulauk, punane paprika, keedusink, muna, piim,
Gruyere`i juust.
Hakkliha-quiche
mandlipõhjal (lk. 47) Koostisosad: jahvatatud
mandlid, muna, või, sibul, õli, seguhakkliha, tomatipasta, sool, värskelt
jahvatatud pipar, punane paprika, konserv mais, punased oad, rõõsk koor.
Pitsad ja pirukad
Brokoli-pestopitsa
riisipõhjal (lk. 53) Koostisosad: brokoli
õisikud, riis, piim, muna, riivjuust, peekoni tükid, sool, värskelt jahvatatud
pipar, pesto päikesekuivatatud tomatitega, kollane paprika.
Kartuli-toorjuustupitsa
läätsepõhjal (lk. 63) Koostisosad: konservläätsed,
tärklis, kartulid, ürdi-toorjuust, hapukoor, sool, värskelt jahvatatud pipar,
oliiviõli, rosmariini oksad.
Piprasalaamipitsa
suvikõrvitsapõhjal (lk. 73) Koostisosad:
suvikõrvits, sool, värskelt jahvatatud pipar, muna, riivitud juust, tomatipasta,
pune, majoraan, pipraga salaami, värsked basiilikulehed.
Karjasepirukas (lk. 87) Koostisosad: kartul, sibul, kodune hakkliha, õli,
tomatipasta, (liha)puljong, porgand, või, piim, sool, värskelt jahvatatud pipar,
värskelt jahvatatud muskaatpähkel, tärklis, juust.
Suupisted ja teised
pisitoidud
Spargli-lõhe tarte
flambee toorjuustupõhjal (lk. 93) Koostisosad:
muna, jahvatatud mandlid, teraline toorjuust, roheline spargel, sool, suitsulõhe,
creme fraiche´i, till.
Pestoteod (lk. 101) Koostisosad: muna, toorjuust, sool, roheline
pesto, tärklis, küpsetuspulber.
Rosmariininäks (lk. 107) Koostisosad: jahvatatud mandlid, kuivatatud
rosmariin, oliiviõli, vesi.
Fetamuffinid (lk. 115) Koostisosad: muna, toorjuust, sool, pesto,
tärklis, küpsetuspulber, kuivatatud tomat õlis, feta.
Datlimuffinid (lk. 121) Koostisosad: kuivatatud pehme dattel, jahvatatud
mandlid, kookoshelbed, päevalilleseemned, muna sool, õli, küpsetuspulber,
rosinad.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar