11. juuli 2019

Maitsvad jahuvabad küpsetised
Anja Donnermeyer















"Soovite valmistada maitsvaid toite ilma jahu kasutamata, kuid pole ühtegi ideed? „Maitsvad jahuvabad küpsetised“ sisaldab enam kui 50 retsepti imemaitsvate hõrgutiste valmistamiseks, mis toovad mitmekesisuse teie gluteenivabasse kööki.

Õpi jahuvabalt valmistama isuäratavaid ja maitsvaid pitsasid, plaadipirukaid, quiche’e ja palju teisi küpsetisi. 

Siit raamatust leiad väärtuslikke nippe gluteenivabaks toitumiseks. Mis peamine – kõik koostisosad on looduslikult gluteenivabad ning igas kaupluses müügil.

Alaku elu jahuvabade retseptide paradiisis!

Retseptid
Quiche`id
Fetajuustu-lõhe-quiche kaerahelbe-kohupiimapõhjal (lk. 11) Koostisosad: kohupiim, kaerahelbed, oliiviõli, kõpsetuspulber, porru, muna, creme fraiche, sidruni mahl, sool, värskelt jahvatatud pipar, suitsulõhe, fetajuust, värske till.
Punapeedi-quiche kikerhernepõhjal (lk. 29) Koostisosad: kikerherned (konserv), juust, muna, maguskartul, keedupeet, porrulauk, hapukoor creme fraiche, piim, sool, värskelt jahvatatud pipar.
Köögivilja-singi-quiche kartulipudrupõhjal (lk. 37) Koostisosad: kartul, või, tärklis, sool, värskelt jahvatatud pipar, värskelt jahvatatud muskaatpõhkel, suvikõrvits, porrulauk, punane paprika, keedusink, muna, piim, Gruyere`i juust.
Hakkliha-quiche mandlipõhjal (lk. 47) Koostisosad: jahvatatud mandlid, muna, või, sibul, õli, seguhakkliha, tomatipasta, sool, värskelt jahvatatud pipar, punane paprika, konserv mais, punased oad, rõõsk koor.
Pitsad ja pirukad
Brokoli-pestopitsa riisipõhjal (lk. 53) Koostisosad: brokoli õisikud, riis, piim, muna, riivjuust, peekoni tükid, sool, värskelt jahvatatud pipar, pesto päikesekuivatatud tomatitega, kollane paprika.
Kartuli-toorjuustupitsa läätsepõhjal (lk. 63) Koostisosad: konservläätsed, tärklis, kartulid, ürdi-toorjuust, hapukoor, sool, värskelt jahvatatud pipar, oliiviõli, rosmariini oksad.
Piprasalaamipitsa suvikõrvitsapõhjal (lk. 73) Koostisosad: suvikõrvits, sool, värskelt jahvatatud pipar, muna, riivitud juust, tomatipasta, pune, majoraan, pipraga salaami, värsked basiilikulehed.
Karjasepirukas (lk. 87) Koostisosad: kartul, sibul, kodune hakkliha, õli, tomatipasta, (liha)puljong, porgand, või, piim, sool, värskelt jahvatatud pipar, värskelt jahvatatud muskaatpähkel, tärklis, juust.
Suupisted ja teised pisitoidud
Spargli-lõhe tarte flambee toorjuustupõhjal (lk. 93) Koostisosad: muna, jahvatatud mandlid, teraline toorjuust, roheline spargel, sool, suitsulõhe, creme fraiche´i, till.
Pestoteod (lk. 101) Koostisosad: muna, toorjuust, sool, roheline pesto, tärklis, küpsetuspulber.
Rosmariininäks (lk. 107) Koostisosad: jahvatatud mandlid, kuivatatud rosmariin, oliiviõli, vesi.
Fetamuffinid (lk. 115) Koostisosad: muna, toorjuust, sool, pesto, tärklis, küpsetuspulber, kuivatatud tomat õlis, feta.
Datlimuffinid (lk. 121) Koostisosad: kuivatatud pehme dattel, jahvatatud mandlid, kookoshelbed, päevalilleseemned, muna sool, õli, küpsetuspulber, rosinad.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar